"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. március 24., csütörtök

Vajon

Van még valaki, aki úgy eszi a szardíniát mint én, hogy félbevágja és kipiszkálja a gerincét?

10 megjegyzés:

  1. Én. :) És ráadásul igazán nem is a szardínia miatt bontom ki a konzervet, az olaját szeretem friss, puha kenyérrel mártogatni. A halat általában felajánlom a családnak, vagy a cicáknak. Utóbbiak mindig erősen tiltakoznak ellene, fitymálva nézik, hogy szardininyáú.... és rögtön eltakarítják.....csak azért mert nem bírják a látványát. :)

    VálaszTörlés
  2. Vajon nem szeretem a szardíniát ha olajos, az nekem már sok.

    VálaszTörlés
  3. Illene a szálkát is kiköpködni! :-)

    VálaszTörlés
  4. én is kiszedem a gerincét. De csak a paradicsomosat szeretem

    VálaszTörlés
  5. Miért, hogy lehet még enni? :)

    VálaszTörlés
  6. én is úgy szoktam. ez az az eset mikor támogatni tudom a gerinctelenséget.
    de én nem szoktam félbe vágni, csak szétnyitni.
    vigyázz anyus - ha nincs félbevágva - benne felejtettek a gerincen kívül egyebeket is...(találkoztam olyannal is.:)

    VálaszTörlés
  7. ...azt ki lehet vágni? én mindég is aszittem az magja, oszt mindég csak kiköpdösöm.
    Mer hogy nagyon szeretem olajosan a halat.
    Paradicsomassan má nem annyir, mer utanna napokig punci szagája van a bajuszomnak...Osztán mivel a bajúszom felő ugyebár, az orromon át közvetlen a bejárás az agyamba
    elvonatkoztattya a figyelmet az élet más bajos dógairó. (ha értitek mire is gondolok.)

    VálaszTörlés
  8. Amúgy néha én is kipiszkálom, szerintem az a legfinomabb része.

    Felesleges gerinceket leadhatjátok nálam.

    VálaszTörlés
  9. ...Bélla ne már. Legalább Te ne!

    VálaszTörlés
  10. Én is úgy eszem, hogy kettészedem és kipiszkálom a gerincét, és nem is eszem meg, mert nem szeretem! Olajos halból pedig bármilyen jöhet, paradicsomos, mustárus, natur, akármilyen! :)

    VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.