"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. április 20., szerda

Genderes Húsvéti Ünnepeket?

Kisdobos becsszó, hogy nem vagyok homofób. De a reklám, ami most fut a rajzfilmcsatornán, az egyszerűen hátborzongató.

 

Aki a gender-elmélet árnyoldalairól beszél, az csakis egy ókonzervatív ősbölény lehet, nyilvánvalóan visszaűzné a nőket a fakanál mellé, ahol persze csendben el kell tűrniük a verést is a részeges férjtől, mert ez az asszonyállatok sorsa, s az ilyen ókonzervatív ősbölény anya még véletlenül sem beszélget gyermekeivel a szexualitásról, azzal áltatja őket, hogy a babát a gólya hozza, ha a kisfiának a fütyijére téved a keze, bekeni csípőspaprikával, a kislányának nem ad puszit, nehogy leszbikussá váljon, a homoszexuálisokat pedig egytől egyig száműzné valami távoli szigetre. Állítólag ezek miatt az ókonzervatív ősbölények miatt van szükség a gender-elmélet híveire, akik számos sikert könyvelhetnek el, például, hogy az UNESCO ajánlásába bekerült az óvodások felvilágosítása az abortuszról, önkielégítésről és vágyfokozó szerekről, vagy hazai zászlóvivőjük, Dobrev Klára igehirdető tevékenysége a panelba szorult anyákról, akiket a gyes idejének csökkentésével remélt ki- illetve felszabadítani, könnyedén figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy csupán a kisdedek egytizedének jut bölcsődei férőhely.

A liberális szép új világban a gyermekek maguk dönthetik majd el, hogy fiúk, vagy inkább lányok szeretnének lenni, függetlenül a lábuk közt található mellékkörülménytől (hiszen az a probléma pusztán orvosi eszközökkel megoldható), választásukat még véletlenül sem szabad befolyásolni, mert akkor lelki sérüléseket szenvednek, ezért Istenments, hogy például a lányokat babázásra, a fiúkat focizásra kényszerítsük. Bár a haladó eszmék jogszabályi térhódítása a kormányváltással megtorpanni látszik, más csatornákon töretlen az előrenyomulás, mutatja ez a szívet melengető kis reklámfilm is, hát nem mesés?...

8 megjegyzés:

 1. A kisdobos becsszó az érvényes még? (ez a kérdés néha eszembe jut :))

  Sajnos-hálistennek nem tudom most megnézni, pedig tudom, hogy nem vágyom rá. De a kíváncsiság...

  VálaszTörlés
 2. Jajj má lyányok. Ollyanok vattok. szerintem meg nagyon cukikka az egísz...meg termíszetes...Nekem az teccik ahugy a nyuszikák mint valami fölszopóonlyányok fölbukkannak. Persze ezeket a fijukot ez biztossn hidegen - (vagy tán inkább helesebben szóva: inkább melegen) hatta.

  VálaszTörlés
 3. Mindig hozzáírsz még egy kicsit titokban? Nálad aztán résen kell lenni. :)

  S az a nőszemély jaj, káprázik tőle a szemem.
  Az ember idekattint, aztán mi lesz vele.

  Szerintem hülyeség az egész cirkusz. (Ezt most röviden összefoglaltam.)

  Mi mind hárman autóztunk, az első babát az öcsém hozta be a házba. (Úgy tűnik a szüleim felvilágosultak, nem kényszerítettek babázásra. :D)

  A saját első babámat tavaly vettem, az árvízkárosultakat támogatta vele (nem én, hanem) a készítője, Aledi. Érdemes nála körülnézni.

  És most jut eszembe apámnak is babája volt, Zoli baba, most is megvan még.

  VálaszTörlés
 4. azta, és bakker, a szomorúbb, hogy értem a szövegét, románul van, na, ezt rakjátok össze, asszem ez egy eléggé értékes információ. :)))) (bár nem szívesen nézném meg újra, de ha ragaszkodtok a blőd szövegéhez, lefordítom- na, ez az áldozat, arcüreggyulladtan :)))) )

  VálaszTörlés
 5. Hű de jól megírtad! :) A gender szótól mindig röhögőgörcsöt kapok, eszembe jut a kis öreg mami a szomszéd faluból. Megkérdezte a fiamat, hogy szereti-e azt a sorozatot a tévében.... azt, amiben az a Májgender játszik. A MacGyver-re gondolt. Régen volt, de azóta ezen laholunk. :)

  VálaszTörlés
 6. Ezek valószínűleg viccelnek. Persze ez nem mentség. Erre nincs mentség.

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.