"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. április 20., szerda

Már mindenki alszik CSAK ÉN NEM

Elég hülye ötlet volt este elkezdeni levest főzni. Ilyen nagy állatból.

5 megjegyzés:

 1. Én nem is alszom !!
  kész van már a leves ?

  VálaszTörlés
 2. Az állat nagysága számít? Csak ha beleteszed az egészet, nem? Beletetted?

  VálaszTörlés
 3. Én itt voltam szutorgabi után, de nem mertelek zavarni. Inkább együtt éreztem veled, eszembe jutottak a kocsonyafőzős, leszűrős téli esték. :D Hű de jó ez a tavasz! :)

  VálaszTörlés
 4. :))) Ismerős életérzés. Én szombat este szívattam meg magam valami hasonló módon. Este nyolc felé kezdem el másodjára medvehagymás pogácsázni, plusz még (ha már szívatom magam) - kitaláltam most olyan nagyon aprócskákat fogak csinálni...(lett is pár híján 250 darab.)

  Na de mire megsült (nagyon nagyon össze kellett sűrítenem, hogy háromszori sütésre beférjen...két óra elmúlt. Azért el voltam, közben bloggolgattam éjfélkor dopping gyanánt csapra ütöttem a húsvétra szánt őszibarack pálinkámat (mert az nekem jár)... persze vasárnap meg korán kellett kelni.

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.