"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. május 24., kedd

Jó lenne tudni

Vajon a "Julis üzeni"-t senki nem olvassa el, vagy senkit nem érdekel? Vagy senki nem olvassa el, mert nem érdekel senkit?

6 megjegyzés:

 1. Engem érdekel és olvasom. S nagyon örültem, hogy nem fulladt meg. Úgy tűnik mégiscsak elkél egy férfi a háznál.

  (Nem lehet, hogy mindenki csak akkor kattint oda, ha itt fent megjelenik az új epizód, s ezért azt hiszed, hogy senkit nem érdekel, közben de, csak senki nem kattintgat feleslegesen. Én readerből olvasok mindent, szóval akkor kattintok csak, ha hozzá akarok szólni. De nem mindenki olyan mocsok, mint én. Szerencsére.)

  VálaszTörlés
 2. Persze Julis lényegesen izgalmasabb nálam, úgyhogy nagyobb figyelmet is érdemel.

  S szerintem idővel meg is fogja kapni.

  VálaszTörlés
 3. Igen, az sokat segítene, ha kattintással oda lehetne jutni, és nem ide vissza :) Én olvasom lelkesen, csak gondoltam, unalmas lenne, ha minden alkalommal beírnám, hogy "ááááá" meg "Julis rulez!" Csatlakozom motymotyhoz, eszedbe ne jusson kinyiffantani az öreglányt, még elvonási tüneteink lennének :)

  VálaszTörlés
 4. Nem lehet úgy beírni Julis üzenetét, mintha link lenne? Nem tudom, hogy működik a blog.hu. Én eddig nem vettem észre, hogy itt változik az üzenet, de most, hogy így mondod... :P De bevallom töredelmesen, ritkábban olvasom, mint Anyuss-t.

  VálaszTörlés
 5. Van az a pénz:)))

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.