"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. augusztus 1., hétfő

Nyaralás III.

Nagycsaládos nyaralásunk remekül sikerült (vagy legalábbis egészen kevéssé volt kimerítő ahhoz képest, hogy öt plusz egy gyerekkel voltunk összezárva rossz idő esetén számítógép nélkül és társasjáték nélkül mert azt a hülye anyjuk elfelejtett berakni), vázlatos ismertető található róla másik énemnél (vagyis a harmadiknál, ha szegény elhanyagolt Julist is ide számítjuk), kiegészítésként csak annyit, hogy

 • ha csupán két buta tévécsatorna fogható, akkor a legszórakoztatóbb műsor az, amiben jósok és látók tájékoztatják a betelefonálókat átlag húsz másodpercben a rájuk váró eseményekről (amelyek általában jók, de ha rosszak, akkor rövidesen szerencsés fordulat következik be), illetve küldenek energiát számukra a megbeszélt időpontban, mondjuk este nyolc negyvenkor.
 • Egy horgászparadicsom horgászoknak való, nem türelmetlen fiukáknak, akik a horgot sem tudják rendesen felszerelni és NEM ESZIK MEG A HALAT.
 • A Kalandsziget tényleg egy sziget, ezért a legnagyobb kihívást (a felnőtt magaspályán kívül) a százmillió szúnyog jelenti.
 • A vízikenguru nem egy állat. Csak aki feltalálta.

(A gyerekek hülye anyja az öt gyerek hülye anyjára vonatkozik, a plusz egy gyerek hozott kártyát.)

2 megjegyzés:

 1. Mi az a vízikenguru??

  És, hh elárultad Zsuzsát? Nem félsz, h hasadni fogsz, mint bélla? ;)

  VálaszTörlés
 2. www.vizikenguru.hu/
  Hátha így valaki kommentelni is fog :)

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.