"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. szeptember 9., péntek

Doktor House-nak meg toll a fülébe

Régebben, amikor valamelyik gyerek éjjel váratlanul tűzforrón ébredt, arra gondoltam, na már megint elkapott egy kóbor vírust. Most meg folyton az jár az eszemben, talán valami rendkívül súlyos, ritka és komplikált betegség első tünete, és úgyse fognak rájönni mi az, csak kísérletezgetnek majd vele össze-vissza, jaj nagyon borzasztó. Maradnom kellett volna Fleischman dokinál és a Miért éppen Alaszkánál.

5 megjegyzés:

 1. én meg azt hittem, hogy az ilyen pont fordítva történik, ahogy több a gyerek a családban. Mármint az első tüsszentése már hat specialistát igényel, a második horzsolásához a helyi orvosszakértő elég, a harmadik már egy kis fertőtlenítővel túléli stb... hát akkor ez is tévhit???

  VálaszTörlés
 2. :))Jaja milyen igazad van... ...és a Miért éppen Alaszka nekem is nagy kedvencem volt :)
  Nálunk azért van valami abban amit shhhhhhhhhhhtttt írt.

  VálaszTörlés
 3. Mindig mondom, hogy a tévé az ördögtől való.

  VálaszTörlés
 4. :P Én is így voltam vele, amíg néztem Dr. House-t, de a sajnálatos okok miatt bekövetkező szinkronhang változtatás után, már nem élveztem annyira. Aztán, neten megnéztem, angolul még néhány részt, amikor vártam a babát. Na, ez hiba volt, az általad is említett okok miatt, így gyorsan le is szoktam róla. :)

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.