"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. október 18., kedd

Esélyek

A ded hónapok óta hurcolászta már a rágcsálóinknak való eleséget a kis vödrökben. Csak idő kérdése volt, mikor jön le valamelyiknek a teteje. De mennyi esély volt rá, hogy pont az borul ki, amelyik teli van? És éppen az ágy mellett?

És mennyi esély volt arra, hogy az állítólag rendkívül hatékony (csak ráfújod, letörlöd és kész) tisztítószernél, amely "több mint 40 szennyeződésen hatékony" elsőre eltalálom, mi az, amire nem jó?

2 megjegyzés:

  1. Azt hittem eddig, hogy az emberek egy bizonyos kor fölött már nem hisznek a ráfújod tisztítószerekben. De akkor ez csak a Mikulásra érvényes. :)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként ez a "több mint 40" határozottan telitalálat marketing szempontból, mert elég sok ahhoz h ne lehessen mindet felsorolni a címkén, viszont mégsem annyi h a kivételek ráférjenek.

    VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.