"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. november 5., szombat

És nálatok

...kinek van a családban keresőszerve?

9 megjegyzés:

 1. nekem van, neki nincs. Sacc per kb mifelénk is így történnek a dolgok. Ő sem szokott megtalálni szinte semmit, csak tanácstalanul néz körbe. Pedig ott van a szeme előtt. De azt hiszem másfajta samponja van, az nem szokott ilyen gonosz módra elbújni!!! :))))

  VálaszTörlés
 2. helyesbítve, megtalálásának.

  VálaszTörlés
 3. szintén zenész. és a dolgok megtalálása képességének hiánya apáról fiúra száll. (legalábbis minálunk). a jánygyermek hovatartozása még bizonytalan. néha olyanokat talál meg, amiket évek óta keresünk, máskor a lába előtt heverő vizesbutykosát sem leli.

  (és tök jót nevettem a Családfőn. a mienk a hűtőszekrényben az egyik polcról a másikra orvul áthelyezett vajjal/sajttal/felvágottal/főzelékkel szokta ezt rendszeresen eljátszani)

  VálaszTörlés
 4. vagyis felejtsd el a helyesbítést.

  legközelebb, ha hozzászólok bármihez is, ígérem, kialszom magam előző éjjel.

  VálaszTörlés
 5. ez genetikus. én meg már azt is tudom lassan, hogy a céges autójában mi hol van, pedig kb egyszer láttam...

  VálaszTörlés
 6. amúgy egy ideje a "keresőszerv"en röhögök. :-))

  VálaszTörlés
 7. Nálunk Anyukámnak van keresőszerve és felülírhatatlan örök memóriája ami össze van kötve valamiféle tér és időérzékelő letapogatóval. Mindig minderől tudja/tudta, hogy hol van. Még az én 220 km-re levő albimban is telon keresztül.
  Múltkor felvilágosított, hogy hol van a zöldség pucolóm... 220 km-rel arrébb... :D

  VálaszTörlés
 8. Sok múlik azon, hogy a szemüvegemet keressük-e vagy valami egyebet.

  VálaszTörlés
 9. ha már megoldottátok ezt a kérdést, akkor foglalkozhatnátok kicsit az én problémámmal is : nekem meg egy "találószervre" volna szükségem.

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.