"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. november 7., hétfő

Háromhás tanács kezdő háziasszonyoknak

Ne pucolj télen ablakot (ne télen pucolj ablakot), mert

 1. hideg van,
 2. hamar sötétedik,
 3. hülyének néznek.

6 megjegyzés:

 1. Pedig terveztem, mert nyáron elég fény jön be akkor is, ha koszos az ablak, és a kismadaraimat sem látom így rendesen.
  Pedig szenzációsak, Béla adott nekik földimogyorót, és simán extázisba jönnek tőle, ami elég vicces. És meglepő is, mert viszonylag kevés arckifejezésük van, de látni, ahogy megfeszül a kis testük és turbóra kapcsolnak.

  VálaszTörlés
 2. Igen, én is így gondoltam: sajnos már kééééső ablakot pucolni. Nyáron meg meleg van hozzá. Ha behúzom a függönyt, elmegy:)

  VálaszTörlés
 3. Akkor most már nem is vagy elmaradva a házimunkával? (Inkább nézzenek hülyének)

  VálaszTörlés
 4. már réges rég kitaláltak erre a problémára (már mint az ablakpucolás)egy gyors és hatékony célszerszámot. biztos van otthon az uradnak egy kis-vagy akármekkora kalapácsa. (fejsze is jó.)

  VálaszTörlés
 5. szerintem azok irigykedő pillantások voltak, mert mindenki más _késésben van_ a karácsonyi nagytakarítás tekintetében.
  de te anyus, te idén vérprofi vagy.
  :-)

  VálaszTörlés
 6. en nem is pucolok!!! :)

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.