"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. november 30., szerda

Padlóangyal

A maratoni bevásárlás során szegény ded a hiszti roppant érdekes módját választotta: csöndben lefeküdt a padlóra. Általában minden boltban öt perc után.

Ezzel sok szimpatizánst szerzett az eladók körében.

7 megjegyzés:

 1. Csöndben? Ha csúcs-időben voltatok még agyontapossák a rohamozók - bizonyos áruházakban - ahol még azokat sem veszik észre akik állnak! Inkább üvöltsön az a gyerek!

  VálaszTörlés
 2. Enyém is hasonlóképp, csak előtte még nyüszög keveset. Legutóbb a lovardában játszotta ezt el, de a lovarda vizslája gyorsan felnyalta a padlóról :D

  VálaszTörlés
 3. elrohantatok egy történelmi pillanat mellet. épp most született meg az "ülősztrájk" mint polgári engedetlenségi megnyilvánulás továbbfejlesztett változata: "fekvősztrájk". milyen fiatal még kis harcos amazon és máris megajándékozta a polgárjogi mozgalmakat egy új hatékony fegyvernemmel.

  azok után amit a négyszámjegyes zenélős kínai telefonnal a minap itt elkövettetek ellene (lásd a kicsivel korábbi bejegyzést), mi szabadság szerető bloggerek megértjük és ha csak innen és csak jelképesen is...vállszélesen mellette állunk. (...illetve fekszünk.)

  VálaszTörlés
 4. most már tényleg szíves-örömest elcserélném az én hengergőző svédáruház étkezőjében üvöltősen protestáló kétévesemet a tied Dedre. :)

  VálaszTörlés
 5. sok anya adna erte sokat, ha az ö gyereke is CSöNDBEN tenne ezt :))) Ez enyemek orditottak is hozza!!!!

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.