"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2011. december 29., csütörtök

Óévbúcsúztató

Nem szívesen készítek számvetést, mert olyankor előbb-utóbb eljutok ahhoz a felettébb kellemetlen gondolathoz, hogy - a várható élettartamot tekintve - nagy valószínűséggel már kevesebb van előttem, mint mögöttem.


De röviden: jó kis év volt ez nekem. A komolyabb betegségek elkerültek bennünket, a pusztító érzelmi viharok és mély hullámvölgyek úgyszintén. Egyik gyereket sem csapták ki az iskolából, viszont gyarapodtak testben és lélekben... hát, testben persze sokkal könnyebb...


Azt terveztem, minden blogbarátomnak külön megköszönöm, amit tőle kaptam. Aztán mégsem. Mert egyrészt senkit nem akarok azzal megbántani, hogy véletlenül kifelejtem, másrészt lusta vagyok mint a dög. A lényeg: hálával tartozom Nektek, hogy élettel töltitek meg ezt a máskülönben szerintem elég sivár mátrixot. Hogy elolvassátok teljességgel érdektelen beszámolóimat teljességgel érdektelen eseményekről. És, hogy beszélgettek velem. Köszönöm.

7 megjegyzés:

 1. BUÉK neked is, és csak így tovább... Várjuk a folytatást.

  VálaszTörlés
 2. Szerettem itt legtöbbször többed magammal múlatni (illetve ezek szerint "untatni") az időt ebben az "érdektelen blogban". Legyen ez minél többször az új évben is!
  Áldást, békességet, mértéktartó Bőséget Neked Családodnak és Nekünk Olvasóidnak!
  Isten megÁldjon! >8<

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nem érdektelen sztorik. Már elfelejtetted volna a bmwseket??!! ;-) jövőre ugyanitt! Buék!

  VálaszTörlés
 4. Csatlakozom azokhoz, akik szeretnek Hozzád jönni. Jó nálad. Olyan családias, olyan barátos, olyan együtt sírós, együtt nevetős Ha tehetem, ez évben is gyakran meglátogatlak. BÚÉK!!

  VálaszTörlés
 5. én is szeretek itt. és a tőtöttpaprikád is finom. :) Boldog új évet!

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.