"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2012. április 25., szerda

Hörrr

Basszus, vajon az emberek tényleg azt hiszik, hogy a KÉREM ITT VÁRAKOZZON táblának semmi funkciója nincs egy gyógyszertárban, csupán az Ottácsorgokaholkedvemtartja Állampolgári Jog megnyirbálására irányuló kísérlet???

10 megjegyzés:

 1. Mit gondoltál, mit hisznek? Az új dohányzás elleni törvényről is pont ezt hiszik. Meg azt, hogy ha a liftben dohányzonak, akkor az nem látszik az üvegajtós liftben. Azt sajnos nem tudom, hogy a lépcsőházban dohányzásról mit hisznek. De lehet, hogy elmegyek ma lakógyűlésre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet h jobb lesz mint egy opera. És legalább nem hal meg a végén mindenki.

   Törlés
  2. Ez még nem biztos. Talán azon is múlik, hogy ott leszek-e.

   Törlés
 2. Néha sírni tudnék h mennyire primitívek.

  VálaszTörlés
 3. Nem hisznek semmit. Szimplán bunkók. Mint a kasszánál, mikor lesik a kódodat, vagy a félig nyitott tárcádba kukkolnak.
  De szerintem ennél is rosszabbak a rokonok, akik mikor nyitod a hűtőt, összekoccan a fejük a nagy betekinteni_akarástól.

  ///Jelentem: Motyinál enyém a különdíj, bár nyilván nem kapom meg, mert ahhoz meg meglehtősen szerencsétlen vagyok, hogy nála is kommentelni tudjak...///

  VálaszTörlés
 4. El tudsz számolni háromig? :)

  (A gugli mindig a spamek közé a blog.hu regisztrációt, ha esetleg itt akadtál el.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Korábban regisztráltam arra a felületre, most meg nem találom a jelszót. :-)

   Törlés
  2. :D Akkor azt nem a gugli keverte el.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.