"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2012. április 21., szombat

Köszönöm a lehetőséget

Túl sokat panaszkodtam mostanában a valójában angyalian kedves, udvarias, csöppet sem bosszantó gyermekeimre, és mivel minden fejben dől el, kijelentem, nagy örömet szerzett nekem a ded, midőn tegnap a mosógép kifolyócsövét a mosdókagylóból a földre helyezte, hiszen így egy teljes mosóprogramnyi vízzel igazán szépen kitakarítottam a négy érintett helyiséget este fél tíz és fél tizenegy között, felettébb hasznos volt ez, mivel már régóta halogattam egy valóban precíz felmosást, amelyre az átlag másfél centi magasan álló lé tökéletes alkalmat adott.

9 megjegyzés:

 1. Pedig nézhettél volna helyette kisvakondota is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ugye h hálás lehetek neki.

   Törlés
  2. Vagy hámozhattál volna kukoricát.

   Törlés
 2. ó, most eszembe juttattad megboldogult pösti lakótelepi éveinket, amikor is Hunc átlag heti egyszer eljátszotta ezt és a legdurvább az uccsó alkalom volt, amikor el is mentünk otthonról és mire hazaértünk az alsó szomszéd verte ököllel az ajtót és nagyon kevés kellett neki, hogy bele ne építsen minket is az ajtóba. egy hete volt kész a friss festése. nálunk pedig 10 centit megemelkedett a járólap a rajta órákon át álló vízmennyiségtől. (tulképpen örülhetek, hoyg nem arra értünk haza, hogy a tűzoltók már betörtek hozzánk :D)

  és ha belegondolok, hogy Huncos még egy rendes gyerek volt, mit csinálna Kismici a lehetőséggel? :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ez iszonyú lehetett.
   Amúgy van nálunk falba épített mosógéplefolyó, de nem merem használni mert gyakran eldugul az egész rendszer és félek h tönkremenne a gép.

   Törlés
 3. Na latod, micsoda kedves, örömteli történet :))

  VálaszTörlés
 4. Én nagyon büszke vagyok arra, hogy - bár rendetlenség van nálunk - de a mellékhelyiségek mindig csillognak-villognak. Valamelyik este Bendő fürdött utoljára, s nem volt aki lebaszarintsa, hogy mossa fel maga után a pacsát. Reggelre az egész lakásban tömény húgyszag terjengett. A fürdőszobában álló másfél centis vízréteg pont elég volt ahhoz, hogy az általam oly gondosan sikamikált budi körül az éj leple alatt a húgykövet feloldja. Óh, áldott gyermekek, akik tökéletességre sarkalnak minket, lusta, felületes, tökéletességük tudatában pöffeszkedő szülőket!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizton számíthatunk rájuk ha egyébként unatkoznánk.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.