"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2012. augusztus 27., hétfő

Fokozatos

Három nap alatt fél évet léptünk vissza az időben, legalább is ami az elválasztást illeti. Vagyis a ded túl van egy háromnapos víruson, amiről a doktornéni azt mondta, hogy mivel nagyon magas lázzal, hasmenéssel és durva torokfájással jár, és emiatt fontos, de nehéz a folyadékpótlás, ezért tök jó, ha legalább az anyatejet elfogadja, kapjon minél többet. A ded pedig két priznic között simán visszaszokott az adlibitumhoz. Hurrá.

8 megjegyzés:

 1. Nem baj, ne aggódj, majd az államvizsga előtt is fog még szopni, hogy ne legyen nagyon ideges. Az esküvőjén már csak titokban, de az már nincs is olyan messze.

  VálaszTörlés
 2. atyagatya, jól bírod. a többiek is ilyen sokáig húzták?

  VálaszTörlés
 3. Ó ne aggódj, én is szoptattam még az ekkora picit tavaly... aztán magától megunta szép lassan. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit gyorsabban is megunhatná :)
   Mondjuk most tényleg jól jött.

   Törlés
 4. Aj, és még csak most kezdődik az igazi betegségszezon, ez a bejegyzésed horror! Viszont nagyon szép idegen szavakat használsz!(és nem a fokozatosra gondoltam:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) És te hogy állsz az elválasztással? :)

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.