"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2012. szeptember 20., csütörtök

A sokadik tévedés

Azt hittem, ha már ketten lesznek kollégisták (ugyanott), legalább az egyiket mindig el tudom majd érni mobilon.

8 megjegyzés:

 1. Tegnap egy teljes napon át PUK-kód után nyomoztam. Véletlenül az edzésen a szekrényben kikapcsolódott magától a telefon. Amilyen idióta ez a telefon, háromszor magától rossz PIN-kódot ütött be, ezért nem tudtam elérni Szendvicsgyereket, és ezért izgultam szét az agyamat (biztos halálra gázolta őt a telefonnal együtt egy autó).
  Most, hogy írod ezt a dupla-elérhetetlenséget, rájöttem, hogy két PUK-kód után sokkal izgalmasabb lehet kutakodni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)
   Még sosem fordult elő h PUK-kód miatt nem tudtam beszélni velük. Pedig elég sokféle magyarázatot kitaláltak már :)

   Törlés
 2. hát dobd be nekik a PUK kódot, mint minden eredendő bűn okát. Most annyira olyan tuti problémának tűnik, hogy az elsősöm nem akar úszni menni, vagy az ovis nem akar ott aludni. És hálás vagyok, hogy a nagyok csak netfüggők, az a kis botlás meg, a lila boka orvosolható.

  VálaszTörlés
 3. Hát igen, az ember mindig bizakodik, hogy majd jobb lesz... Ez amúgy egy coming out egy zugolvasótól, mert visszafelé (is) haladva eljutottam a nemkommentelős felmérésig. A magam részéről azért nem fűzök megjegyzést remek, szórakoztató posztjaidhoz, mert a blogbarátok sziporkáival annyira kerek egészet alkotnak, hogy eszembe se jutott ilyesmi, míg el nem értem a szavazáshoz. Ha megbocsátható, maradok inkább csendben.
  Luca

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Ahogy jólesik. Bár lehet h néha pont a Te sziporkáid hiányoznak :)

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.