"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2012. december 17., hétfő

Pontosság

Két sms:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által 2012-12-16 07:50:09-kor bejelentett hiba vizsgálatát elkezdtük."
"...berendezés hibát találtunk, amelyet 2012-12-17 11:37:09-kor elhárítottunk."
Megvan a kép, amelyen a szerelő sebesen kapkodja a szerszámait, ömlik róla az izzadság, néha idegesen az órára pillant, hirtelen felvillan egy zöld lámpa, a szerelő elhajítja a csavarkulcsot és égnek emeli a kezét - kész! - kiáltja, ekkor megállítják a stoppert - 11:37:09, vagyis pontosan egy nap, három óra és 47 perc, ez 14 másodperccel jobb, mint amire számítottam - sóhajt, majd elégedetten hátradől...?
Na szóval megint van internetem. Hurrá.

3 megjegyzés:

 1. Akkor most megint elmesélem, hogy a főnököméknek okt 23-a óta kb 3x2 napot volt internetük/telefon/tv elérésük. Közben még a rádiójuk is elromlott, és akkor már a középhullám sem jött be. Aztán még csodálkozom, h nincs jó kedve. :D

  Mindenesetre szombaton két hét várakozás után visszaállították a telefonjukat digitálisról analógra. Azért kellett a két hét, hogy meg tudják tartani a számot, anékül gyorsabb lett volna a visszaállás. Mikor mentek el a szerelők a kezükbe nyomtak egy számsort, hogy akkor ez az új telefonszám. (Kb. 8x telefonáltam, h akkor szerelik, régi számmal, minden oké??)

  Természetesen az elmúlt hónapokban egyszer sem sikerült 72 órán belül megszerelni. Ahogy az átállást sem csinálták meg 8 napon belül.

  Úh nagyon örülhetsz.

  De azért még ne bízd el magadat. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mára már az is kiderült, hogy a rendszer visszaállt a standardra, tehát minden beállítást újra kérvényezni kell (alapértelmezetten minden szám titkos, pl.). És azt hiszem mindenki tévéelőfizetést vásárol karácsonyra, mert másfél óra mire kapcsolnak egy nyamvadt ügyintézőt.

   Szóval vigyázz nagyon az internetedre. :)

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.