"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2013. február 11., hétfő

Deképzeldanya

Vajon csak az én fiaim olyan szörnyen pechesek, hogy mindig "CSAK EGY PONT HIÁNYZOTT a ketteshez/ a hármashoz/ a négyeshez/ az ötöshöz"??

7 megjegyzés:

 1. Bendő múltkor azért kapott rossz jegyet, mert háttal ült a táblának és nem vette észre, hogy a tanár felírt még egy feladatot. A többiek észrevették, igaz ők nem ültek háttal a táblának. Nem, nem mertem megkérdezni, hogy ő miért ebben a pozícióban írta a dolgozatot.
  És felétek is a másik csoport feladatsora tök egyszer szokott lenni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Továbbá amikor azért ad egyest a tanár mert dolgozatírás közben beszélgetnek, olyankor sosem neki súgnak, hanem ő súg másnak.

   Törlés
  2. Érdekes, ez az altruista vonás az én fiaimnak is markáns karakterjegye.
   Előbb beszaladtam Szendvicsgyerekhez az iskolába, mert felhívott, hogy azonnal szüksége van egy liter tejre (gondolom szétosztogatja az éhezők közt), s megtudhattam, hogy a nyelvtandolgozata hármas lett, de nyugodjak meg, csak fél pont hiányzott a négyeshez.

   Törlés
 2. és ahogy telik a tanév a tanárok egyre kevesebb házit adnak, mégis egyre hülyébbek. ööö... idióták. öööö... nem kedveljük őket.

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.