"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2013. március 30., szombat

Lovat venni

sokkal nehezebb, mint kocsit.
Mert teszem azt ha kiderül, hogy a Kis Guruló Szaron rossz a központi zár, az elektromos ablakemelő, leválik a díszcsík vagy kiég az izzó, attól még remekül be lehet döcögni vele dolgozni.
Ha a LÓnak vacak a lába, akkor a legjobb sehová sem döcögni vele.
És akkor még van az, hogy az ember legmegbízhatóbb gyereke kimarad éjszakára és másnap délig nem jelentkezik.
Meg az olyan apróságok mint a mikróban szénné égetett fülmelegítő zsákocska, vagy a női dezodorként funkcionáló autóillatosító. Hogy köhögésről, herpeszről, elmaradt nagytakarításról és Nagyszombaton még hiányzó sonkáról ne is beszéljünk.

7 megjegyzés:

 1. Látom, hogy plafonig ér a szar nálatok, de azt nem értem, miért fejelitek meg az egész nyomort egy LÓVÁSÁRLÁSSAL, ami eleve egy vesztes játszma?! Nem beszélve arról, hogy egy lónál tök mindegy, hogy működik az ablakemelője vagy sem, mindenféleképpen hülyén fogsz rajta mutatni, amikor bekocogsz rajta a munkahelyedre. (Tényleg, mikor hagyod már abba ezt a hülye melóba járást, és törődsz végre az igazán fontos dolgokkal, pl. a blogolvasóiddal?)
  Remélem azt a rohadt kölyköt jól megrugdostad, amikor előkerült!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. NAGYON HARAGUDTAM RÁ. Ez nálam akár öt percig is eltarthat.

   Törlés
  2. Egyébként tök jól mutatok lovon. Majdnem olyan jól mint gumizsiráfon.

   Törlés
 2. :)))Kérlek, ha egy kicsit is szeretsz engem, akkor a munkahelyedre NE menj gumizsiráffal. Tudod, ott a bátyám is, és nehéz lenne megmagyaráznom neki, mi közöm a gumizsiráfos nőhöz...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sztem ilyesmin nem akadna fönn, megállapítottuk h komplett őrült vagy.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.