"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2013. március 25., hétfő

Szabadtéri program a télies tavaszban

Nem panaszképpen mondom, de nagyjából három napja folyamatosan köhögök, vagyis nem, mert tegnap hajnali négytől hatig valószínűleg aludtam, ma éjjel pedig tizenegytől háromig, de ezt leszámítva igen, ami leginkább két okból sajnálatos: 1. remek hétvégi programunk volt, de biztosan nem kicsit éreztem volna jobban magam, ha nem hörgöm végig a tereplovaglásokat, és nem arra ébredek pitymallatkor, hogy éjszaka valaki nyilván kitépte a torkomat. 2. Tegnap óta olyan a hangom, mintha Darth Vader életét azzal mentették volna meg, hogy beleépítik WALL-E-t. A Családfő szerint nem gond ha itthon nem szólalok meg, viszont a munkámnak nem elhanyagolható része a másokkal való beszélgetés.

2 megjegyzés:

 1. jobbulást!, vidám kis "szerelős" történeteket várunk, nem betegeskedőt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm.
   Az sincs kizárva, mert hónapokkal ezelőtt tönkrement a vécétartály (nem, nem csak kiakadt, tényleg tönkrement, vagyis mit szépítsük, széttörtem, úgy látszik nálam állandó probléma a feszegetés...)

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.