"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2013. szeptember 3., kedd

TUDTA

Ha esetleg egyszer előkerül Bendegúzcica, és újra rászánom magam, hogy időpontot kérjek neki az állatorvoshoz, akkor előző este nem a füle hallatára mondom majd a Családfőnek, hogy "holnap elviszem ivartalaníttatni ezt a dögöt."

8 megjegyzés:

 1. Mázli, hogy nem a kiherélés után tűnt el. Most a megspórolt pénzt nyugodtan elköltheted gyerekpszichológusra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ismerek egyet aki ingyen is tud hülyeségeket beszélni a gyerekeimnek.

   Törlés
  2. Nagy kincs a mai világban, jól becsüld meg! Én például ismerek egy rakás olyan pszichológust, akinek a száját csupa bölcs, mélyértelmű gondolat hagyja el. Lehangoló, és az egészséges lelki életre nagyon káros hatással van.

   Törlés
  3. :D Megbecsülöm, de inkább waldorfos hp-kal barátkozik mostanában.

   Törlés
  4. Ha elhalmozod őt céklával, biztos, hogy visszatér hozzád. Nem egy szilárd, hűséges jellem, könnyen csábul, ismerem én a fajtáját. Most egyébként

   Törlés
 2. biztos forrásból tudom, hogy nagy szüksége lenne egy bála szénára. Vagy szalmára. Tudod, amit a lovak esznek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem szeretném, ha hűséges olvasóim lemaradnának az információról, h mégis inkább szalma, és asztalt akarnak csinálni belőle, és előfordulhat h azért közösítik ki a legkedvesebb gyermekpszichológusnőmet, mert a Kis Guruló Szarba nem fér be fél bála szalma. Esetleg széna.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.