"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2014. június 9., hétfő

Amikor dokumentálják az emberi hülyeséget

Jegyzőkönyv a társasházi közgyűlésről (részlet)
"A macskákat tartó tulajdonosokat a közös képviselőnek fel kell szólítani, hogy akadályozzák meg a macskák közös területre, zárt kertbe történő mászkálását."

Apróhirdetés
"Állatidomárt keresek, aki be tudja tanítani a macskáimat arra, hogy ne hagyják el a kertrészünket."

7 megjegyzés:

 1. Anyááááááááááááááááámborogass! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. és. ilyenekkel. élünk. együtt. :)

   Törlés
 2. Szerintem ilyenkor az lenne a korrekt, mert megakadályozni tényleg nem tudjátok, hogy átmenjenek, ha a macskaürüléket összeszedegetnétek a nem saját kertrészből.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A macskaürülék nem annyira látványos mint a kutyaszar, és nem tudom hányan töltenék otthoni idejüket azzal h a kétezer négyzetméteres közös kertrészben a földet kapirgálják, hátha megtalálják :D Egyébként másnak is van macskája és nem hiszem h felismerném a mi cicáinkét a szagáról :) Amúgy ez valami városi találmány, nálunk VIDÉKEN természetes volt h a macska kódorog és nincs rajta pelenka.

   Törlés
 3. A lakók között van min. egy fő, aki gonosz. Unatkozik, alattomos és nem egyenes. Ő piszkálta fel a közös képviselőt is a " mászkálással" Ne mérgezés legyen a vége. Mindenképpen meg kell gonoszkával békésen egyezni. Vasárnaponként megmasszírozod a hátát, vagy meghallgatod a hőstetteid stb. stb. Csak ne a macskák lássák a kárát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Attól tartok, nem egy ilyen személy van.
   Ha valaki szóba hozza,
   1. sajnálkozni szoktam
   2. felajánlom h eltakarítom a piszkot
   3. biztatom őket h zavarják el nyugodtan a macskát, akár nevelőeszközt is alkalmazhatnak (pl. seprű), csak ne okozzanak komoly sérülést.
   De gyanítom h aki igazán veszélyes, az nem panaszkodik. Valószínűleg nem véletlenül tűnt már el két macskánk és nem véletlenül volt olyan beteg a harmadik.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.