"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2014. június 1., vasárnap

Jószándék bazmeg

- Nem gondolt rá még, hogy kivizsgáltassa a gyereket, miért ilyen kicsi?
- NEM.

7 megjegyzés:

 1. pedig megtudhatnánk melyik gén felel a felnőttkorban is törékeny, karcsú és lányos kinézetért...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Köszi.
   Hát basszus, tornát tart nekik. És h ő már az óvónőkkel is beszélt erről. És NEM NŐ a gyerek. Mondom dehogynem nő, látszik a ruháin. És akkor néz rám bociszemekkel h TÉNYLEG? Mondom tényleg. Meg h a gyerekorvos szerint rendben van. És akkor megint, hitetlenkedve, h TÉNYLEG? Ostoba liba.

   Törlés
 2. Fogadjunk Anyus, hogy a te anyád is elcseszte, s nem vitt orvoshoz, azzal, hogy nem növekedsz. No, ezért maradtál ilyen kicsi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Családon belül volt az orvos :) aki szerencsére tudta h ha valaki kicsi az nem betegség.

   Törlés
 3. Mánemazé, de az ovisok egyik fő ismertetőjele, hogy KICSIK! Legalábbis az enyéim is kicsik voltak... aztán megnőttek. A tieid is, nem?
  MARHARÉPA!!!! Majd pont ő fogja tudni, hogy mit akar a gyerek szervezete.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Jó, hát tényleg kisebb mint a többiek. De már nem 22-es hanem 23-as cipőt hord, és nem 86-os hanem 98-as a ruhamérete :) és ügyesebben mozog mint a háromszorakkora duci csoporttársa és még életében nem kapott antibiotikumot.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.