"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2015. december 20., vasárnap

Shopping

Ti is úgy vagytok vele, hogy amikor ajándékokat kerestek, folyton olyan dolgokat láttok, amit szívesen megvennétek magatoknak?

7 megjegyzés:

 1. Igen, igen, igen :)
  Amúgy meg nem tudom, lehet-e valamit jobban várni, mint hogy túl legyünk a fölösleges körökön.( hosszú, tudom, nem értjük egyformán ezt a témakört, de valahogy idén kissé jobban restellem magam, amikor - néha bevegyülve- azt tapasztalom, SEMMI köze ennek a csilivili világnak az Úr Jézus születéséhez)
  És a mi a legfontosabb- néha meg is kell vennünk magunknak :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem hányingerem és undorom van. Már egyedül karácsonyozok évek óta. Sokkal jobban érzem magam, mint családdal. És végre leszoktak arról, hogy megmentsenek, de még mindig nem értik, hogy a csendben Vele tudok lenni, Jézussal.

   Törlés
 2. Igen...valahogy mindig arra megy az út..:-)

  VálaszTörlés
 3. Igen.... Eddig nem volt listám, most van... :S

  VálaszTörlés
 4. Mindig ilyenkor költök legtöbbet magamra.
  Másoknak tudom, mit akarok venni, magammal kapcsolatban viszont mindig bizonytalan vagyok. De mivel ilyenkor el vagyok szánva a pénzköltésre magammal kapcsolatban is képes vagyok döntéseket hozni.
  És, nem utolsó sorban, máskor nem nagyon járok vásárolni.

  VálaszTörlés
 5. és meg is veszem - mert másnak épp azok sosem jutnának eszébe

  VálaszTörlés
 6. Hát engem nagyon bosszant, hogy másoknak hiába keresek ajándékot, viszont lépten-nyomon olyan dolgok kerülnek a kezembe merő véletlenségből, amik nélkül nehezen tudom elképzelni a további életemet. De óriási lelkierővel otthagyom őket.

  VálaszTörlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.