"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2016. április 15., péntek

Nem megy minden simán

A motorosbolt előtt egyetlen, szűk hely van, cipőkanállal kell berakni a kocsit két autó közé, gyűlölöm a párhuzamos parkolást, máris kezdek izzadni, a bolt előtt fiatalok bütykölnek motorokat, mondom a Párductermetűnek, "biztos bénázni fogok, nagyon ciki", erre ő: "dehogy ciki, látják, hogy nő vagy".

Egyébként szerzett egy cross motort, de még nem fizette ki, nincs pénze, nincs munkája, nincs jogosítványa, ezen túlmenően nincs garázsunk, ezért a motor most a hálószobában tartózkodik. Néha arra gondolok, jó lenne elutazni a tengerhez... és ott maradni.

2 megjegyzés:

 1. Ki ne fizesd neki!! és csak legyen is a hálószobában. Tudod miért? Hogy el ne lopják. Miért fontos ez? Hogy vissza tudja adni, ha már szorongatják a torkát a pénz miatt. A tengerhez pedig vidd a lovadat is és egy kevéske pogácsát is a tarisznyádban!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Igen, a lovam nagyon hiányozna...

   Ha lenne pénzem, akkor sem fizetném ki a motort. De nincs (annyi).

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.