"Uram! A késemért jöttem! Hol hagyta? Valami matrózban. Milyen kés volt? Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? Várjunk... Csak lassan kérem... Milyen volt a nyele? Kagyló. Hány részből? Egy darabból készült. Akkor nincs baj. Megvan a kés! Hol? A hátamban." /Rejtő Jenő/

2016. szeptember 17., szombat

Esteledős

Mai libabőr: nyargalunk hazafelé, sietünk, mert már majdnem teljesen ránk sötétedett, ráadásul jön a vihar, egyre közelebb dörög és villámlik, az ösvény sávja még épp kivehető a szürkületben (a lovak jól ismerik az utat, így nem túl nagy kockázat a vágta, de azért zubog az adrenalin) és KÖRÜLÖTTÜNK DENEVÉREK RÖPDÖSNEK.

9 megjegyzés:

 1. Úúúúúúúúúristen de menő!!! :D

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Jaj, ne is mondd, utálom ha fotóznak, de ilyenkor azért nem bánnám ha lenne pár kép amin látszik ez az egész :)
   ... de az szuper h ha majd lepereg előttem életem filmje, akkor ilyenek is lesznek benne :D

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Igazából mindig csúcs jó, de néha különlegesen csúcs jó :D

   Törlés
 4. Mizujs? Minden tökéletesen klappol nálatok? Minden gyerek szépen tanul vagy szépen dolgozik? A lovacskák versenyt, versenyre nyernek? A Pagony épül-szépül? A K:G.Szar megy rendesen? Te és Apus is boldog szerelemben? Valami történjen már veled! Vagy írd már meg légyszíves! Mi ez a nagy CSEND!?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajmár, hát szusszanni sincs időm :D

   Törlés
  2. A gyerekek pedig továbbra is kedvesek, szépek és okosak, egyszóval tökéletesek... ja nem, az egy másik blog :) ehelyett nemrég megint hallottam valamit az egyikről, amitől kedvem támadt felvagdosni az ereimet, szerencsére mostanában erre sem érek rá.

   Törlés

Pici türelmet kérek, moderálás van a trollok kiszűrésére.